2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Doktora Öğrenim Hareketliliği Başvurusu Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvurusu Sonuçları

2023-2024 Akademik Yılı Erasmus+ Doktora Hareketliliği Başvurusu Sonuçları

!! Önemli Not (1): Hibelendirilmeye aday olan yeşil renkteki başarılı öğrenciler (Yaşar Üniversitesi’ne Türkiye Ulusal Ajansından beklenen miktarda hibe tahsis edilmesi şartıyla) ve yedek listesinde bulunan sarı renkli öğrencilerden hibesiz olarak katılım göstermek isteyenler için 08 Mart Cuma günü Y110 da saat 14:45-16.15 saatleri arasında bilgilendirme toplantısı gerçekleşecektir.

!! Önemli Not (2): Yeşil renkte olan öğrenciler için süreç devamlılığı açısından katılım zorunludur. Katılmayan öğrencilerden bir sonraki başvuru döneminde 5 puan düşülecektir.