2022-2023 Akademik Yılı Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Başvurusu Sonuçları

!! Önemli Not (1): Hibelendirilmeye aday olan yeşil renkteki başarılı öğrenciler (Yaşar Üniversitesi’ne Türkiye Ulusal Ajansından beklenen miktarda hibe tahsis edilmesi şartıyla) e-posta yoluyla bir bilgilendirme toplantısına davet edilecektir.

!! Önemli Not (2): Yedek listesinde bulunan sarı renkli öğrenciler hibesiz olarak katılım göstermek istedikleri durumda e-posta yoluyla sorularını [email protected] adresine yöneltebilirler. Öncelikli olarak asil liste yerleşimlerinden sonra, yedek listeden hibesiz gidiş sağlamak isteyen öğrenciler için işlemler sağlanabilecektir.