2009-10 Erasmus Student Placement Results

Değerli Öğrencilerimiz;
Öncelikle Erasmus Programı’na göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.

AB Hayatboyu Öğrenme Programı Erasmus Staj  Hareketliliği için başvurularınız değerlendirilmiş, akademik ortalama ve yabancı dil sınav sonuçlarına göre 2009-2010 dönemi için üniversitemize sağlanan hibe kapsamında  staj hareketliliğine hak kazanan öğrencilerimiz belirlenmiştir. Başvuru sonuçlarına ulaşmak için lütfen tıklayınız

Bu kapsamda 01.04.2010 Perşembe günü saat 16.00’da üniversitemiz AB Merkezi’nde sürece ilişkin temel bilgilerin paylaşılacağı bir  bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir ve bu toplantıya  asil listede yer alan başarılı tüm öğrencilerimizin katılımı zorunludur.

Erasmus süreci adım adım ilerleyen ve dikkat gerektiren bir süreçtir. Acele etmeden, bizlerin size yönlendirmeleri doğrultusunda hareket ederseniz süreci başarıyla tamamlayabilirsiniz. Erasmus Staj Hareketliliği’ne ilişkin tüm sorularınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.